Mindfulness op Maat

Lid van de Mind Wellness Gift Card

Mindfulness op Maat

Anja Boers Mindfulness & Braintraining

Mind Wellness Gift Card

» home » mind-wellness-gift-card

dare to care

De Mind Wellness Gift Card is een levens veranderend cadeau, dat toegang geeft tot een innerlijke rijkdom, van waaruit succes en geluk voort kan vloeien.

Het is de eerste stap op weg naar een ander, fijner en beter leven.

Zet je team in hun kracht!

De Mind Wellness Giftcard is er om mensen de mogelijkheid te bieden om aandacht te kunnen geven aan gelijkwaardigheid en de openheid aan de realiteit dat iedereen wel eens worstelt in het leven met moeilijke gedachten, gevoelens, omstandigheden en gebeurtenissen uit het verleden en dat ieder mens het verdient om tijd en ruimte te krijgen om daar even stil bij te mogen staan, om op deze manier aandacht te geven aan zichzelf, zodat hij of zij zich optimaal kan ontwikkelen, genieten en uit het leven kan halen wat voor hem of haar belangrijk is.

Aandacht voor wat echt belangrijk is!

Door aandacht te geven aan jezelf ga je meer vrijheid, energie en plezier ervaren in je leven, eerst privé als mens en daarom rechtstreeks daaruit voortvloeiend ook op het werk. Want het is de privépersoon die op het werk komt. Veel werkgevers gaan aan precies dat stukje voorbij, en zien alleen de werknemer en wat die brengt, maar niet de privépersoon die komt werken…

De Mind Wellness Giftcard wil mensen laten ontdekken dat rijkdom, geluk en succes van binnenuit komt. Het is een gevolg dat voortkomt uit leven naar jouw waarden en jouw persoonlijke IK doordat men in balans is gebracht door de diversiteit van allerhande soorten sessies die de giftcard biedt.

Mind Wellness Gift Card

Mindfulness op Maat is aangesloten bij de Mind Wellness Gift Card. De Gift Card kun je kopen via de Mind Wellness Gift Card website vanaf 1 januari. Heb je een Gift Card cadeau gekregen? Dan kun je die hier inwisselen. Klik op de knop ‘Aanbod/Offer’ om te bekijken wat het actuele huidige aanbod is. Neem gerust contact op om dit aanbod, of andere mogelijkheden te bespreken!

*The Mind Wellness Gift Card offer is also available in English, click the ‘Aanbod/Offer’ button below.

Anja Boers - Mind Wellness Gift Card - Fotografie door Rezien.nl
Contact

Anja Boers Mindfulness & Braintraining

Anja Boers Mindfulness & Braintrainen

Neem gerust contact met me op via e-mail, telefoon, WhatsApp, LinkedIn, of gebruik het contactformulier voor het aanvragen van informatie, om je in te schrijven voor een training of om gewoon eens kennis te maken. In de Agenda vind je alle activiteiten voor de komende tijd, en alle tarieven kun je vinden op de Tarieven pagina.

Neem gerust contact op

Vrijheid, vreugde en verwondering

Vrijheid, vreugde en verwondering.

Aanbod 1: Wij zijn niet verantwoordelijk.. voor hoe ons lichaam reageert..
In een sessie van 1 uur ga je kennismaken met wat Trauma-Sensitieve Mindfulness is en hoe jij jouw eigen lichaam kunt gebruiken om jezelf te stabiliseren en tot rust te komen. Trauma-Sensitieve Mindfulness heeft haar basis in de polyvagaal theorie en werkt bewust met hoe ons autonome zenuwstelsel functioneert. Het is een respectvolle, zachte en behoedzame manier om je gevoel van veiligheid en ontspanning te vergroten. Zodat je beter in staat bent momenten van onveiligheid of (trauma)stress op te vangen en in rustigere banen te leiden.

Geschikt voor: Individueel
Duur: 1 uur
Locatie: Groningen of online
Prijs: € 65,-

 

Aanbod 2: Workshop Spreken is Zilver, Luisteren is Goud.
De workshop voor paren en groepen is gebaseerd op Mindful Luisteren en Spreken en de co-regulatie oefeningen uit de Trauma-Sensitieve Mindfulness Training TSMT. Ons autonome zenuwstelstel is een wij-zintuig. Het reageert voortdurend en sensitief op de kwaliteit van contact en verbinding met de mensen om ons heen. Bij de minste registratie van iets ‘negatiefs’ laat het ons vechten, vluchten of bevriezen. Op een laagdrempelige manier laat deze workshop je kennis maken met de heilzame effecten van deze manier van mindful communiceren. Wat resulteert in een voelbare verandering in de ervaring van jezelf, de ander en het samenzijn. In de workshop ontdek je wat deze communicatievorm doet met:

  • Je gevoel van welzijn
  • Je gevoel van verbondenheid
  • Je motivatie
  • De kwaliteit van inzichten over jezelf
  • De kwaliteit van inzichten over de ander


Geschikt voor: 
Paren en groepen tot maximaal 8 personen
Duur: 2 uur
Locatie: Groningen, online of op locatie
Prijs: € 85,- per persoon

 

Aanbod 3: Workshop Mindfulness op het Werk
De workshop voor groepen is gebaseerd op de Workplace Mindfulness Training die is ontstaan in het University of Oxford Mindfulness Centre. In deze speciaal voor de werkplek ontwikkelde mindfulnesstraining komen technieken aan bod om prestaties, leiderschap, welzijn en veerkracht te verbeteren. In de workshop leer je wat mindfulness is, hoe het werkt en waarom. En vervolgens hoe je dit kunt toepassen op de werkvloer.

Geschikt voor: Groepen van 3 tot maximaal 8 personen
Duur:  3 uur
Locatie:  Online of op locatie
Prijs:  € 115,- per persoon

 

De kaart kan ook gebruikt worden voor korting op een volledige training bij Anja Boers Mindfulness & Braintraining, Mindfulness op Maat.

Als je nog twijfel hebt, of meer wilt weten, neem dan gerust contact op.

 

Freedom, joy and wonder!

Offer 1: We are not responsible .. for how our bodies react ..
In a 1 hour session you will get acquainted with what Trauma-Sensitive Mindfulness is and how you can use your own body to stabilize and calm yourself. Trauma-Sensitive Mindfulness has its roots in polyvagal theory and consciously works with how our autonomic nervous system functions. It is a respectful, gentle and cautious way to increase your sense of safety and relaxation. So you get better at dealing with moments of unsafety or (trauma)stress and regulate them into calm.

Suitable for: Individual
Duration: 1 hour
Location: Groningen on location, or online
Fee: € 65,-


Offer 2:
Workshop Speech is Silver, Listening is Golden.
The workshop for couples and groups is based on Mindful Listening and Speaking and the co-regulation exercises from the Trauma-Sensitive Mindfulness Training TSMT. Our autonomic nervous system is a relational sense. It constantly and sensitively reacts to the quality of contact and connection with the people around us. The slightest registration of something ‘negative’ makes us fight, flee or freeze. In a light and easy way, this workshop introduces you to the beneficial effects of this way of mindful communicating. This results in a tangible change in the experience of yourself, the other and being together. In the workshop you will discover how this way of communicating affects:

  • Your sense of well-being
  • Your feeling connected
  • Your motivation
  • The quality of your insights about yourself
  • The quality of your insights about the other person


Suitable for: 
Couples and groups of up to 8 persons
Duration:  2 hours
Location:  Groningen on location, or online
Fee:  € 85,- per person


Offer 3:
Workshop Mindfulness in the Workplace
This group workshop is based on the Workplace Mindfulness Training that originated at the University of Oxford Mindfulness Centre. The mindfulnesstraining, developed specifically for the workplace, covers techniques to improve performance, leadership, well-being and resilience. In the workshop you will learn what mindfulness is, how it works and why. And subsequently how you can apply it in the workplace.

Suitable for: Groups from 3 to a maximum of 8 persons
Duration: 3 hours
Locatie: Groningen on location, or online
Fee: € 115,- per person

 

The card can also be used for a discount on a full training at Anja Boers Mindfulness & Braintraining, Mindfulness op Maat.

If you still have doubts. or want to know more, feel free to contact me.

 

 
 
Deze site gebruikt cookies voor het functioneren van de website.

Basis Mindfulness Training

Investering: Basis Mindfulness Training van 8 weken: € 550,-. Dit is inclusief een extra oefendag, het trainingsmateriaal en voorafgaand een kennismakings- en informatiegesprek. Na afloop van de training krijg je een gratis proefabonnement voor 3 maanden op het inspiratieplatform CVM Mindful Leven.

Direct inschrijven

If you would like to do this training in English, feel free to use the contact form to request more information.