Mindfulness op Maat

Mindfulness op Maat

Anja Boers Mindfulness & Braintraining

» home » anja

Anja

“Er is maar één ding. Dat ik mens ben vóór andere mensen, mét andere mensen.” ~ Paul de Blot

De kracht van Mindfulness

Na bijna 10 jaar bezig te zijn geweest met mensen en hun ontwikkeling vanuit de organisatorische kant in het HR-veld, heb ik de overstap gemaakt naar individuele begeleiding. Sinds 2017 ben ik gecertificeerd mindfulness trainer. Met vallen en opstaan ben ik gekomen waar ik nu ben. Na een aantal ingrijpende ervaringen heb ik de waarde en de kracht van mindfulness aan den lijve ondervonden.

Ik word er blij van als mijn eigen ervaringen, eeuwenoude wijsheid en moderne wetenschap samenkomen. Dat als mindfulness trainer en coach kunnen uitdragen is voor mij een groot genot!

Meer ruimte

Ik beleef er enorm veel plezier aan om ruimte en mogelijkheden op te zoeken en te vinden. Het valt onder de noemer persoonlijke groei, maar eigenlijk dekt dat de lading niet helemaal. Het gaat meer over ontdoen. Ontmantelen. Ontwapenen. Groei klinkt als iets erbij. Ik denk dat het meer gaat over iets eraf. Op die manier krijgt wat er in zit, en er altijd al in zat, meer ruimte.

“Er is maar één ding. Dat ik mens ben vóór andere mensen, mét andere mensen.” ~ Paul de Blot

“Kennis verandert de manier waarop je dingen op dit moment ervaart. Het verandert hoe je hersenen de realiteit construeren. Dat geldt in de rechtszaal, in de klas, in de slaapkamer en in de directiekamer.” ~Lisa Feldman Barrett

Persoonlijk Potentieel

Daar hoef je dus eigenlijk niet iets voor te doen, maar vooral voor te ont-doen. Alsof je zand weg graaft om de schat te vinden. Of ballast overboord van een luchtballon gooit om op te kunnen stijgen. Door een dicht bos waadt om op die open plek uit te komen. En het mooie is: het zit er allemaal al in.

Uhh… wat is dan precies dat ‘het’ waar je het over hebt?
Jouw persoonlijke potentieel!

Potentieel klinkt dan misschien wat pretentieus, maar met potentieel bedoel ik gewoon jouw eigen unieke setje vermogens en mogelijkheden. Die kunnen ‘groots’ zijn of ‘bescheiden’. Allebei evenveel waard. Zoals mijn jongste dochter Sofie het ooit zo mooi verwoordde:we zijn allemaal ‘scharnakels’ in de ketting van het leven. En zonder dat ene scharnakel, niet deze specifieke ketting, niet dit specifieke leven. Dat valt niet altijd op, maar het feit dat het zo is wordt er niet anders van.

Anja Boers | Mindfulness op Maat

“Ik geloof dat ons systeem dingen zelf heel goed oplost als je het zijn gang laat gaan. Als je het de ruimte geeft. Erbij blijft, zonder oordeel, in zachtheid.

Dus eigenlijk hoef je dan niet zo veel te doen: ruimte geven, erbij blijven, niet oordelen, zacht blijven. Een kind kan de was doen. Zou je zeggen ; )

Maar niets menselijks is mij vreemd. Nog steeds stoot ik met regelmaat mijn hoofd. De kunst is om van deze ervaringen te leren. Het uitwisselen en delen van deze ervaringen met elkaar maakt dat 1 plus 1 meer wordt dan 2. Daar hou ik van.”

Wil je meer weten over mijn achtergrond en activiteiten?
Bezoek dan mijn LinkedIn profielpagina.

Contact
Anja Boers Mindfulness & Braintraining

Anja Boers Mindfulness & Braintrainen

Neem gerust contact met me op via e-mail, telefoon, WhatsApp, LinkedIn, of gebruik het contactformulier voor het aanvragen van informatie, om je in te schrijven voor een training of om gewoon eens kennis te maken. In de Agenda vind je alle activiteiten voor de komende tijd, en alle tarieven kun je vinden op de Tarieven pagina.

Neem gerust contact op

Deze site gebruikt cookies voor het functioneren van de website.

Basis Mindfulness Training

Investering: Basis Mindfulness Training van 8 weken: € 550,-. Dit is inclusief een extra oefendag, het trainingsmateriaal en voorafgaand een kennismakings- en informatiegesprek. Na afloop van de training krijg je een gratis proefabonnement voor 3 maanden op het inspiratieplatform CVM Mindful Leven.

Direct inschrijven

If you would like to do this training in English, feel free to use the contact form to request more information.