Mindfulness op Maat

Anja Boers Mindfulness & Braintraining

» home » studentenaanbod

Studentenaanbod

Basis Mindfulness Training voor Studenten

Met dit speciale Studentenaanbod leer je in 8 online bijeenkomsten van 1,5 uur de ins en outs van mindfulness: hoe het werkt, waarom het werkt en hoe je het doet. Naast de gezamenlijke lessen oefen je 30 tot 60 minuten per dag met wat je hebt geleerd.

Behalve een goede WiFi verbinding en een camera om jezelf in beeld te brengen heb je verder niets speciaals nodig. Informatie over de speciale studenten tarievenen en mogelijkheden bij je zorgverzekeraar kun je hier vinden’.

Wil je meer informatie aanvragen, of je inschrijven voor de Basis Mindfulness Training voor studenten, dan kun je gebruik maken van het contactformulier.

Studentenaanbod, Mindfulness voor studenten

Een greep uit de Training

● De belangrijkste reden voor stress en hoe je kunt voorkomen dat je er steeds maar weer onnodig veel van creëert.
● Herken de subtiele manieren waarop belemmerende overtuigingen de kop opsteken en onszelf saboteren.
● Hoe moeilijke gevoelens een kans kunnen zijn om meer geluk te creëren, zelfs al voelt het niet zo.
Leer de signalen van het lichaam (her)kennen, waarom ze waardevol zijn en op hoe je erop kunt reageren.
● Ontdek hoe je weet wat je nodig hebt, en hoe je daarvoor kunt zorgen.
● Waarom het volkomen normaal is om te blijven piekeren, ook al weet je dat het je niet helpt, en hoe je kunt stoppen erin verstrikt te raken.
● Krijg meer grip door de behoefte aan controle los te laten
Wat geloof je over jezelf en je leven, en hoe en waarom dat bepaalt hoe je jezelf en je leven ervaart.
● Op welke verschillende manieren je kunt omgaan met lastige gevoelens als angst, schuld, schaamte, boosheid, verdriet, leegte, enzovoort.
● Wat je kunt doen om te voorkomen dat dingen escaleren en hoe je je eigen stressreactie kunt onderbreken zodat je geen olie op het vuur blijft gooien.
● Hoe je met meer mildheid en humor met jezelf kunt omgaan en pijnlijke gevoelens beter kunt verdragen.
● Leren hoe je, in tijden van stress en moeilijkheden, toch goed voor jezelf kunt blijven zorgen.

Wil je meer informatie aanvragen of je direct inschrijven voor de
Basis Mindfulness Training, gebruik dan onderstaand contactformulier.

Meer over Mindfulness

Mindfulness is een vaardigheid. Iedereen kan het leren, iedereen kan het toepassen.

Het is als leren fietsen. In het begin is oefening, inzet en doorzettingsvermogen vereist. Maar blijf je het doen dan zal het geleidelijk aan steeds meer vanzelf gaan. We hebben allemaal het natuurlijke vermogen om te observeren wat er gebeurt. Bewust je aandacht ergens op richten is iets dat iedereen kan. In plaats daarvan voelen we ons vaak opgejaagd en afgeleid. Waardoor we vergeten wat we eigenlijk aan het doen zijn.

Automatische piloot

We leven vaak op de automatische piloot. Dat is jammer. Want zodra je bewust je aandacht kunt richten op wat zich op dat moment voordoet ben je creatiever, flexibeler en meer geconcentreerd. Je voelt je tevredener en je hebt een groter opmerkingsvermogen.

De Basis Mindfulness Training leert je uit de automatische piloot te stappen en je aandacht te richten op wat er nu gebeurt. Je leert je bewust worden van het moment waarop je in een stresspatroon schiet. Je leert wat er aan de hand is, hoe je erop reageert en hoe het anders kan.

Dit geeft je een basis waar je de rest van je leven op terug kunt grijpen!

Wil je meer informatie aanvragen of je inschrijven voor de Basis Mindfulness Training voor Studenten dan kun je gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Anja Boers Mindfulness & Braintraining

Neem gerust contact met me op via e-mail, telefoon, WhatsApp, LinkedIn, of gebruik het contactformulier voor het aanvragen van informatie, om je in te schrijven voor een training of om gewoon eens kennis te maken. In de Agenda vind je alle activiteiten voor de komende tijd, en alle tarieven kun je vinden op de Tarieven pagina.

Neem gerust contact op

Wij gebruiken cookies voor het functioneren van de website.